Business Coaching

Business Coaching er hjælp til at finde den retning for din virksomhed, der giver flest muligheder i fremtiden

Business Coaching

“Jeg er fanget i drift og når aldrig til at tænke nærmere over, hvad min virksomhed skal på lidt længere sigt”

Fokusér, spar tid og sælg mere!

Business Coaching hjælper dig, når du ønsker vækst i din virksomhed. Er du bevidst om, at du gerne vil videre med virksomheden, men ikke rigtig ved, hvor du skal gå igang, fordi der hver dag er noget at tage fat på, som du ikke nåede i går. Jeg guider dig i:

  • at sætte de rigtige mål for dig og virksomheden
  • at finde tilbage til sporet, som du mistede retningen for midt i en “brandslukning”
  • de værktøjer, du skal bruge for at lede din virksomhed i en virkelig, som kan virke mere uforudsigelig end for 5 år siden

Eksempler på opgaver med Business Coaching

Forretningsplan

Vi udarbejder sammen en forretningsplan på baggrund af dine drømme og forventninger til din virksomhed. Den giver dig et overblik over, hvad du kan arbejde med, så du når dine mål med virksomheden.

Strategiplan

Dit mål er baggrunden for en strategiplan. Vi bryder målet ned i delmål, som danner grundlag for en aktivitetsplan. Formålet er, at det bliver meget konkret, hvilke opgaver du skal lave hvornår, så du får retning på dit arbejde.

Løbende sparring

Du kontakter mig, når du har brug for sparring eller en second opinion på en udfordring eller en mulighed, du ser. Vi vender det sammen, så du kan arbejde videre.

Når man er en lille lille eller stor lille virksomhed, så er ressourcerne begrænsede og alle (de få) ansatte deltager ofte i at få løst alle opgaver. Men faren er, at man bliver fanget i driften og ikke har nok fokus på at udvikle virksomheden til det, man drømmer om. Derfor er business coaching godt.
Ekstern Business Coaching er ikke farvet af dagligdagens problemer eller udfordringer. Business coachen kan hjælpe dig med at få defineret de fremtidige mål for din virksomhed og også få dem brudt ned i delmål, som ofte har kortere sigt og som er lettere at måle, om du når.
En strategi omfatter en analyse af dit marked og din virksomhed og en fastlæggelse af en plan for, hvordan du når dine mål under de forhold. Her er det en business coach’ opgave at tydeliggøre de steps, du kan tage først og prioritere opgaverne undervejs.
Ofte vil dine nye vækst mål kræve nogle helt særlige kompetencer og her må du forlange, at din business coach træder til og hjælper dig, hvor du ikke kan implementere din strategi selv eller henviser dig til kompetente mennesker, som kan hjælpe dig. Vær opmærksom på, at det at få din virksomhed til at skifte gear kræver en indsats fra dig.
Modtag gratis information om, hvordan du skaber den virksomhed, du drømmer om
Er du låst i drift, eller har du svært ved at se, hvor din virksomhed skal hen?

Ring og hør mere om, hvordan du kan se fremtiden for din virksomhed

Kunderne siger

Jeg mødtes med Camilla for nogle måneder siden med henblik på at generere initiativer, som kunne øge salget på webshoppen for min virksomhed Skindstad. Henover en dag fik vi konkretiseret min målgruppe, talt om leads fra de forskellige medier og bygget en plan op for markedsføringen af en ny kollektion. Det var business coaching på et højt plan og har virkelig skabt målbare initiativer og helt konkrete resultater.
Bettina Skindstad, Skindstad Design

Seneste blogindlæg

2006, 2017

Alle har behov for mit produkt

juni 20th, 2017|0 Comments

Hvis du tænker det, er det formentlig rigtigt, men det er ikke det samme, som at alle reelt køber. Og

1306, 2017

Får man kun kunder, når prisen er lav?

juni 13th, 2017|0 Comments

Det er, som om vi lever i et land, hvor vi tror, at man kun kan sælge sine varer, hvis